Sa scriu un mesaj nou... totally new...

O noua zi de viata a trecut. Afara e soare si vant... Nu se poate sa fie doar una dintre ele... Ori soare... ori vant... Am ochii in soare, dar sufletul in vant. Ma schimb precum vremea in perioada asta. Sunt multumita de mine in ceea ce priveste examenele. Dar nu-mi place cum sper dupa anumite lucruri irealizabile... nu in viitorul apropiat... si nici in cel indepartat. Pentru ca ceea ce imi doresc eu acum imi e clar ca nu se poate realiza. Nu stiu de ce sper atat si de ce sangerez de fiecare data cand nu merge... Nu stiu de ce ma mai complic atat cu intrebari si asteptari de explicatii si de semne.
Si oricat de mult m-as stradui sa pansez o rana, sa o ingrop in "ceea ce a fost", taietura aceea, usturimea, durerea... toate raman si se intorc cu forte proaspete. Sunt vizibile in ochi, in gesturi, in ganduri, si mai ales in amintiri.
Sa stergi din minte si din inima ceva ce a fost si nu se mai intoarce, e imposibil... mereu o iluzie desarta... Si sa speri ca poate o sa traiesti ceva asemanator... poate cu altcineva... Pentru ce? Sa ti se reproseze ca arati nu stiu cum... sau ca vorbesti cu un accent ciudat... sau ca nu vorbesti deloc... Si sa primesti toate acestea din partea persoanelor la care ai tinut... Acum cine se contrazice? Pentru ca nimeni nu e perfect. Si nimeni nu stie reteta relatiei ideale, in care nimeni nu plange si nimeni nu reproseaza nimic. Daca iubesti acea persoana, o iubesti cu tot cu defecte... Dar nu i le arati si apoi ii spui "Dar tu stii ca te iubesc". E total aiurea... Si e o cursa fara sfarsit si fara premii.. Exista doar o consolare... Ca timpul petrecut atunci nu a fost in van... Ca ai invatat ceva din palma aceea si ca data viitoare o sa te straduiesti sa nu mai iei inca una. Sau cel putin sa nu fie la fel de dureroasa. Poate cineva sa promita cu nu va lovi niciodata? Ca nu poate face pe nimeni sa sufere? Exista o astfel de persoana? Arata-mi-o cu degetul... sau ascunde-o pentru totdeauna... ca sa nu mai sper la cine stie ce mare dragoste fara iluzii dureroase si prejudecati si regrete...

Un comentariu:

Felician Balint spunea...

Stelele tzi-au prezis ca o sa intalneshti relatzia ideala in incarnarile numarul: 33, 4486, 15372. Tot ce trebuie sa faci e sa verifici daca actuala viata se incadreaza intr-una din aceste incarnari ;).

---------------------
Marmotul sugestiv.